• 53ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Διαδικασία εγγραφής μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη των Γυμνασίων για το σχολ. έτος 2017 – 2018

Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Γυμνασίων εγγράφονται μαθητές/τριες  απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων. Τα απολυτήρια των μαθητών/τριών θα σταλούν υπηρεσιακά στα Γυμνάσια εντός του μηνός Ιουνίου.

Σύμφωνα με την απόφαση  ΑΠ:11243/23-5-2015 της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου σας παρακαλούμε θερμά να μας αποστείλετε αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ακριβή διεύθυνσή σας και κατά προτεραιότητα, ένα από τα παρακάτω:

Α. Λογαριασμό ΔΕΗ

Β. Λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας

Γ. Μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας ή το έντυπο Ε1  της φορολογικής δήλωσης ώστε να επιβεβαιωθεί η ακριβής διεύθυνση της κατοικίας σας, αλλά και να μας προσκομίσετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση.

?Οπως σας είχαμε ενημερώσει, οι μαθητές/τριες θα συνεχίσουν την ίδια δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά ή Γερμανικά)   στο Γυμνάσιο εκτός αν καταθέσετε σχετική αιτιολογημένη γραπτή αίτηση για αλλαγή γλώσσας έως την 9η Ιουνίου, η οποία θα εξεταστεί από το Γυμνάσιο.

Σας παρακαλούμε να παραδώσετε στο σχολείο τα παραπάνω δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Σας ενημερώνουμε ότι στην παρακάτω διεύθυνση της ιστοσελίδας της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης  υπάρχουν  χάρτες με τα όρια εγγραφών στα Γυμνάσια: http://dide.ira.sch.gr/stoix_sxol_gmaps.php

Comments are closed